HVORFOR ER DET ALTID ENLIGE KVINDER OG BØRN – VI SKAL HØRE OM?


Singlefædre søges til ny TV reportageserie.

Er du alenefar og har du det fulde ansvar for dit barn / dine børn?

Så er det dig, vi leder efter. Vi vil rigtig gerne i kontakt med fantastiske fædre, der af den eller anden grund, er blevet alene med børnene. Det kan være fravalg, dødsfald eller noget helt andet, der gør, at du er endt som fuldtidsfar.

Vi vil i serien vise hverdagslivet med børn, set gennem seje singlefædres øjne. Vi vil gerne fortælle historier om mænd, der har mod, masser af overskud og som gør det ualmindelig godt som singlefædre. Skriv til malene.christensen@metronome.dk – så kontakter vi dig.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Med Venlig Hilsen

Malene Christensen
Metronome

Kommentarer

En tilbagemelding til “HVORFOR ER DET ALTID ENLIGE KVINDER OG BØRN – VI SKAL HØRE OM?”
 1. René Eriksen siger:

  Ingen tvivl om at kvinder bliver forfordelt i forhold til mænd når det kommer til hjælp far Kommuner og andre.

  Jeg blev skilt sidste å, da min ex kone havde fundet en anden og gerne ville have mere frihed (børnefri uge). Derfor har vi aftalt at dele børnene på en 7/7 ordning og hvor vi hver har et registreret cpr nummer.

  Jeg rettede henvendelse til kommunen sidste år for at få hjælp til lejlighed da jeg ikke har kunnet låne til at købe eller råd til de dyre lejelejligheder der er i området.
  Kommunen afviste mig klart og sagde de kun kunne hjælpe ældre eller folk med kritisk sysdom. Fair nok – Men nu viser det sig at de åbentbart gerne viile hjælpe med Ex til et leje rækkehus (hun er jo kvinde og “enlig” mor” – vores indkømst er stort set den sammen men hun har en kæreste hvor hun bor de uger hun ikke har ungerne (vi bor stadig i delt hus)

  Skal også siges at jeg er den der primært har taget mig af børnene da jeg har været ledig en periode og at min ex har haft mange fritids aktiveter der tit gjorde hun var væk 3-4 aftener om ugen samt i weekender.

  Så jo der er en meget klar skævvridning i Danmark.

  En meget ked, frustreret og krænket
  Far

Deltag i debatten...

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen. Dårlig stil accepteres naturligvis ikke.

Det er muligt at få vist dit billede eller jeres logo sammen med indlægget, anskaf en gratis gravatar!