HVORFOR ER DET ALTID ENLIGE KVINDER OG BØRN – VI SKAL HØRE OM?

Senest opdateret: 23. marts 2012  

Singlefædre søges til ny TV reportageserie. Er du alenefar og har du det fulde ansvar for dit barn / dine børn? Så er det dig, vi leder efter. Vi vil rigtig gerne i kontakt med fantastiske fædre, der af den eller anden grund, er blevet alene med børnene. Det kan være fravalg, dødsfald eller noget […]

Moderne bedsteforældre går ned med stress

Senest opdateret: 11. juni 2020  

Moderne bedsteforældre, som ofte har travlt med at dyrke deres eget aktive seniorliv med rejser, golf og arbejde, har svært ved at sige fra overfor deres børn, når de mangler en babysitter til børnebørnene. Derfor går mange bedsteforældre ned med stress. Mange bedsteforældre oplever det også svært at forholde sig til nye familierelationer – især gælder det forholdet til bonus børnebørn.

Børn lider under mors og fars juledruk

Senest opdateret: 14. december 2009  

For mange børn er decmeber ofte den hårdeste måned at komme igennem. På den ene side er der høje forventninger til hygge med familien og på den anden side er der julebryg og snaps, det kan føre til svære problemer i mange familier.

Fædre undgår sex-snak med deres børn

Senest opdateret: 14. december 2009  

Under tre procent af børnene bliver informeret om sex af deres fædre og kun tolv procent får en sex-snak fra deres mor. Tendensen går altså imod at forældrene i stigende grad overlader sex-snakken til skolen og samfundet. Flere eksperter mener at forældrene skal se at komme på banen, og overtage denne opgave fra skolen og samfundet. Sex-snakken bør altså være indenfor hjemmets fire vægge, og specielt fædrene har et behov for at komme på banen, og i hvert fald sørge for at give deres sønner en mand til mand snak om sex.